Opening Brasserie De Mölle in Exel

Exel - Op zaterdag 3 november opent Brasserie De Mölle na twee jaar van verbouwen, inrichten en organiseren officieel haar deuren. Duizenden vrijwilligersuren liggen ten grondslag aan een vernieuwde ambiance met een knipoog naar de rijke historie van onze mooie plattelandsomgeving.

Het horecateam van chefkok Fred van Leeuwen en de bediening onder leiding van bedrijfsleidster Yvonne Maneschijn staan te trappelen om aan de slag te gaan en de gasten te verwelkomen.

De brasserie, die twee jaar geleden in handen is gekomen van de Exelse gemeenschap is volledig gerenoveerd. Zowel de techniek als de uitstraling en inrichting zijn volledig van deze tijd. Het thema wijst terug naar de naamgever van de brasserie, de oude maalderij (mölle) van Exel. Gebruikte materialen, kleuren en decoratie nemen de gast mee naar de agrarische samenleving van het midden van de vorige eeuw. Met deze door vrijwilligers gedragen ingreep blijft het pand voor de toekomst behouden voor de Exelse gemeenschap en kan de horeca uitgroeien tot een markant en geliefd punt in de omgeving

De afgelopen periode is ook gebruikt om de brasserie en de keuken die invulling te geven die past bij de sfeer en ambiance; loungen, eten en drinken in landelijke rust van het groene Exel en omgeving. Het horecateam heeft een nieuwe kaart ontwikkeld en verrassende keuzes gemaakt om het eten en de drankjes in de juiste ambiance te serveren. Daarnaast is de brasserie uitstekend geschikt voor een caféfeest, receptie, een familiefeest of gezellig uitje. Het dorpshuis en de nieuwe vergaderzaal lenen zich uitstekend voor vergaderingen, seminars en zakelijke activiteiten.

Zaterdag 3 november om 15.30 uur zal de officiële openingshandeling in stijl, met een dikke knipoog naar de oude maalderij worden uitgevoerd. Iedereen die "de Mölle" een warm hart toe draagt is uitgenodigd om deze verrassende opening en de aansluitende receptie bij te wonen.

Verdere informatie op onze website www.demolle-exel.nl

Meer berichten