Mini-optreden van Jim van der Zee bij PLUS Cornelis

Lochem - PLUS start een campagne met het populaire tv-programma The voice of Holland. Klanten van PLUS Cornelis kunnen sparen voor zeven exclusieve The voice of Holland gadgets en het programma intenser dan ooit beleven met de virtual reality app.

Meet and greet bij PLUS Cornelis

Op woensdag 14 november is Jim van der Zee bij PLUS Cornelis voor een unieke meet and greet. We kennen Jim als winnaar van The Voice of Holland. Klanten kunnen met hem op de foto, een handtekening krijgen of die ene vraag stellen waarvan ze het antwoord altijd al hebben willen weten. Jim van der Zee is van 15 tot 16uur in de winkel aanwezig. In die tijd doet hij ook nog een mini optreden, dus mis het niet.

Exclusieve gadgets

Vanaf zondag 4 november kunnen klanten van PLUS Cornelis sparen voor zeven exclusieve The voice of Holland gadgets: een clip-on 3D lens om zelf 3D foto's en films te maken, een clip-on mini VR glasses om te bevestigen aan je mobiel voor een VR beleving, een set van twee drinkbekers, een premium VR viewer, een wireless speaker, een wireless headphones en selfie stick met microfoon.

Beleef The Voice intenser door de VR-app

Met de nieuw ontwikkelde virtual reality app ervaren klanten The voice of Holland intenser dan ooit. Met een VR viewer stapt de kijker middenin de wereld van The voice of Holland. Ze kunnen ervaren hoe het is om zelf op het podium te staan of een kijkje achter de schermen nemen. Tien weken lang worden door middel van codes nieuwe scenes vrijgegeven via plus.nl, de weekfolder en social media kanalen.

Gratis VR-viewer

Klanten hoeven niet te wachten op een volle spaarkaart om The voice of Holland in virtual reality te ontdekken. Van donderdag 8 tot en met zaterdag 10 november wordt er bij PLUS Cornelis bij besteding vanaf 25 euro, zolang de voorraad strekt, een gratis kartonnen VR viewer weggegeven.

Actiemechanisme

Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvangt de klant een spaarzegel. Een volle spaarkaart met 45 zegels geeft recht op een van de gadgets. De 3D lens, VR glasses en bekerset zijn gratis. Voor de VR viewer, wireless speaker, wireless headphones en selfie stick met microfoon geldt een bijbetaling. Dit varieert van 4,99 euro voor de VR viewer tot 7,99 euro voor de selfie stick. De actie loopt tot en met aterdag 9 februari.

Meer berichten