Clubfundactie bij PLUS Cornelis groots geopend

Lochem - Het officiele startschot werd vrijdagavond door Joop Cornelis in de winkel gegeven. Onder het genot van een soesje en drankje en de muzikale noten was de opkomst gezellig druk! Spelers van de deelnemende clubs staan te popelen om te gaan sparen samen met hun ouders, opa's en oma's en andere bekenden voor de fanartikelen.

"We zijn gestart met één van de grootste gezamenlijke acties voor Lochemse clubs ooit," vertelt een enthousiaste Joop, eigenaar van PLUS Cornelis. Advendo muziekvereniging, Gymnastiekverenging Brinio, Graaf Otto Groep, Lochemse Hockey Club en vv Sportclub Lochem kunnen allemaal scoren met de Clubfundactie in samenwerking met PLUS Cornelis. Clublogo's en spelersfoto's worden échte fanartikelen van de club: een mok, poster, broodtrommel, placemat en nog veel meer. Iedere speler, ouder, opa of oma wil die hebben natuurlijk. "Ik vind samenwerking met de lokale verenigingen erg belangrijk en daarom zetten wij hoog in op deze actie."

Om de fanartikelen gratis te verkrijgen kan ervoor gespaard worden bij PLUS Cornelis. De klant ontvangt bij elke € 10,- besteding en bij verschillende promotieartikelen een spaarmunt die in de fanshop verzilverd kunnen worden. Per besteld artikel gaat een bedrag direct in de clubkas. De Clubfundactie loopt van 3 november tot en met 12 januari.

Meer berichten