Campagne NS Publieksprijs boek 'De laatste getuige' over Wim Aloserij loopt voorspoedig

Lochem - Er kan nu ook online gestemd worden voor de NS Publieksprijs op het boek 'De laatste getuige' over Lochemmer Wim Aloserij

Help het boek 'De laatste getuige' van auteur Frank Krake over Lochemmer Wim Aloserij aan de NS Publieksprijs. Het boek over zijn oorlogsjaren, getiteld 'De laatste getuige', vertelt het verhaal over de man die drie concentratiekampen en een scheepsramp overleefde. De afgelopen twee weken is er massaal gestemd door inwoners van Gemeente Lochem via de papierenstembiljetten. Dat kan nog steeds t/m 15 november op de verschillende locaties, onderaan het artikel genoemd. Offline stemmen ging voorspoedig bij de stembussen en waar het campagneteam aanwezig is geweest. In diverse media is de promotiecampagne kenbaar gemaakt, zelfs als item op tv bij Omroep Gelderland.


Online stemmen voor de NS Publieksprijs
'Veel inwoners hebben ons tijdens de campagne gevraagd of er ook online gestemd kan worden?' Dat kan nu via https://www.nspublieksprijs.nl/stemmen/custom t/m 16 november aanstaande. Vul bij het online formulier naam en e-mailadres in en niet te vergeten: Titel boek: De Laatste Getuige van auteur Frank Krake. Deel en like de link om zoveel mogelijk mensen op dit prachtige boek te laten stemmen. 'Wat zou het een mooi eerbetoon zijn voor Wim als we de NS Publieksprijs mogen winnen. Als iedere inwoner van 18 jaar en ouder uit de gemeente Lochem nu zijn stem uitbrengt op dit boek, dan denk ik dat we daarvoor voldoende stemmen binnenhalen. Hij heeft hier toch zo'n dertig jaar gewoond.' Tot zaterdag 17 november a.s. kan er online worden gestemd en op woensdag 21 november wordt bij De Wereld Draait Door de winnaar bekend gemaakt. 'Als dat De laatste getuige wordt, dan draag ik de prijs op aan Wim Aloserij', geeft Frank Krake te kennen.

Stemmen kan in Lochem en omstreken!
Stemformulieren liggen nog tot 15 november (1dag korter dan online) op de volgende locaties in de gemeente Lochem; Boekhandel Lovink, Bruna, Lochemse Croissanterie, Gemeente Lochem, VVV Lochem, Trefpunt Gorssel, Kulturhus Laren, Curves Ruurlo en AMI Kappers Lochem. Een geldige stem kan worden uitgebracht door op een stemformulier een kruisje te zetten bij dit boek en daaronder een e-mailadres in te vullen. Vervolgens kan het stemformulier in de stembussen worden gedeponeerd die op de genoemde locaties gereed staan.

Meer berichten