Foto:

Officiële opening escaperoom De Berechting

Lochem - Op de Markt 2 in Lochem wordt vrijdagmiddag 9 november de escaperoom De Berechting geopend door wethouder Eric-Jan de Haan.

De escaperoom is een gamefull experience waarbij je als team wordt opgesloten in een afgesloten gethematiseerde belevingskamer. Door middel van puzzels, raadsels en strategisch inzicht moet je ervoor zorgen binnen 60 minuten
de uitgang te bereiken. Je zult met je team dus alles op alles moeten zetten om de missie te laten slagen!

De escaperoom en trainingen voor de zakelijke markt
De uitdaging van de escaperoom biedt teams een unieke ervaring om te reflecteren. Het biedt waardevolle inzichten in hoe er samengewerkt wordt en informatie wordt uitgewisseld. Het maakt communicatie- en leiderschapsstijlen zichtbaar, evenals de mate van vertrouwen en verbondenheid van het team.

De escaperoom is uitermate geschikt en toepasbaar in een op maat gemaakt coachingstraject waarbij teamontwikkeling binnen de organisatie naar een hoger niveau getild kan worden.

Het thema van de escaperoom betreft een Coldcase, waar een rechter met veel aanzien wordt beschuldigd van ontvoering en moord. Maar kloppen deze aantijgingen?
Waan je in een forensisch team en probeer de bewijzen te vergaren, de klus te klaren en dat binnen de tijd van maar liefst 60 minuten.
Men heeft jouw hulp nodig als forensisch team; om te onderzoeken hoe we waardevolle banden kunnen smeden.

Men start samen het onderzoek en wethouder Eric-Jan de Haan knipt het 'onderzoekslint' door om 'Escaperoom De Berechting'
officieel te openen.

Na de officiële opening 'van het onderzoek' drinkt men samen een borrel.

Meer berichten