Lokaal goed doel en coördinator collecte HandicapNL gezocht

Laren - De afgelopen jaren is de helft van de opbrengst van de collecte voor HandicapNL in Laren ten goede gekomen aan het speciaal voetbal van VV Witkampers. Van de opbrengst zijn nieuwe trainingspakken en spelvormattributen gekocht waar de kinderen erg blij mee zijn.

VV Witkampers heeft aangegeven ook andere verenigingen of organisaties deze bijdrage te gunnen. Vandaar dat er gezocht wordt naar een nieuw doel voor de helft van de opbrengst uit Laren. Mocht er geen geschikt plaatselijk doel gevonden worden dan zal de gehele opbrengst uit Laren ten goede komen aan HandicapNL en wordt er bijgedragen aan landelijke projecten.

HandicapNL ondersteunt projecten die mensen met een beperking leren om zelf de regie op zich te nemen. Daarnaast worden projecten gesteund die familie en mantelzorgers ontlasten en ondersteunen. De opbrengst wordt dus hoe dan ook erg goed besteed!

Tevens is er een vacature voor de coördinatie van de collecte voor HandicapNL in Laren. Heb je belangstelling of wil je meer weten over deze dankbare vrijwilligerstaak dan kun je contact opnemen met Regine klein Nengerman (400691), Marjan Gotink (257905) of Saskia van Leeuwen (collecte coördinator Overijssel en Gelderland 030-7600057).

Meer berichten