Foto: Jumbo

Jumbo Lochem start met thuisbezorgen boodschappen

Lochem - Jumbo Lochem start vanaf deze week met het thuisbezorgen van boodschappen in Lochem en omstreken. Klanten kunnen vanaf vandaag voor het eerst bestellen. De eerste bezorgdag wordt dinsdag 4 december.

Klanten kunnen bestellen via Jumbo.com en de Jumbo app voor smartphone en tablet. Vervolgens bezorgen medewerkers van de winkel de boodschappen bij de klanten, desgewenst tot in de keuken. Wie liever zijn online bestelling afhaalt, is welkom bij het Pick Up Point in de winkel.

"We weten dat veel van onze klanten op verschillende manieren en momenten boodschappen willen doen. Vaak komen zij hier in de supermarkt, maar op sommige momenten kiezen zij er voor om hun boodschappen online te doen, bijvoorbeeld omdat er weinig tijd is of wanneer er veel producten nodig zijn voor een verjaardagfeestje", aldus Anne Cents, filiaalmanager van Jumbo Lochem. "We hadden al de mogelijkheid om boodschappen op te halen bij het Pick Up Point in onze winkel, maar nu gaan we ook thuisbezorgen. Zo bieden wij onze klanten maximale keuze om boodschappen te kunnen doen hoe, waar én wanneer zij willen."

Vertrouwd gezicht
De supermarkt organiseert thuisbezorging vanuit de winkel. Een vertrouwd gezicht uit de winkel brengt de boodschappen bij de klant. Anne legt uit: "Jumbo garandeert naast de laagste prijs en het grootste assortiment ook de beste service. De bezorging van boodschappen geven we dan ook niet zo maar uit handen. Onze collega's zijn getraind in de 7 Zekerheden. Zo krijgen onze klanten ook aan huis de service die zij van Jumbo gewend zijn."

Meer berichten