Foto: groene omgeving voor "Het Wansinkhof"voorzien van kunstwerk

Dorpsaanzicht Epse nabij Wansinkhof in voorjaar aantrekkelijker

Epse - De Odd Fellows Deventer 'vereniging van gewone mensen met een perspectief op een betere samenleving' en de Stichting Groen en Mens uit Deventer helpen de bewoners van Het Wansinkhof om hun woonomgeving in het voorjaar nog aantrekkelijker te maken.

In 2018 is de Stichting Ontmoetingsruimte Epse die een bijdrage levert om het welzijn van de bewoners van Het Wansinkhof en van de oudere inwoners van Epse te bevorderen benaderd door de Odd Fellows.

Met de hulp van vrijwilligers van de Stichting Ontmoetingsruimte Epse is in 2018 voor Het Wansinkhof een terras aangelegd. Om dit terras een fleurig aanzien te geven hebben de Odd Fellows een groot aantal geraniums geschonken.

De bewoners hebben samen met vrijwilligers van de stichting de verzorging hiervan de afgelopen zomer op zich genomen en niet zonder succes. Inwoners uit Epse is het fraaie aanzicht van het Wansinkhof niet ontgaan en velen hebben hun waardering hiervoor kenbaar gemaakt.

Ook de Odd Fellows hebben dit zeer gewaardeerd en dit heeft opnieuw geleid tot een nieuwe schenking van een flink aantal bloembollen, nu in samenwerking met de Stichting Groen en Mens.

De bloembollen zullen in het voorjaar het dorpsaanzicht van Epse een nog aantrekkelijker en fraaier aanzien geven. Hiermee vertrouwen de bewoners van het Wansinkhof, en hopelijk met hen vele inwoners van Epse, erop dat het landelijke groene karakter wat karakteristiek is voor Epse, behouden blijft.

Meer berichten