Ruth van Eijk wint publieksprijs bij cv van de maandverkiezing

Lochem - "In 1 pagina in beeld wie Ruth is en wat ze zoekt; een open sollicitatie zonder geneuzel over opleiding. Stoer! Ook de kleur is lekker opvallend en het feit dat de kleur matched met haar kleding geeft mij de indruk dat dit iemand is met oog voor detail." Zomaar een paar reacties op het voor het cv van de maand genomineerde cv van de Lochemse Ruth van Eijk.

Ruth deed met haar cv mee aan de maandelijkse, door SollicitatieLAB, georganiseerde cv van de maand verkiezing en uit de 5 genomineerde cv's werd haar cv door de stemmers op de website en Facebook verkozen als winnaar. Het cv van Ruth maakt nu kans om aan het eind van het jaar verkozen te worden tot het cv van het jaar.

Ruth: "Het was bijzonder leuk om mee te doen. Je krijgt van de jury goede tips. Ik ga daar ook gelijk mee aan de gang. En dat ik de publieksprijs hebt gewonnen is helemaal top. Alle mensen die gestemd hebben, heel erg bedankt. Zonder jullie was dit niet gelukt. Die nieuwe baan moet ook gaan lukken."

Zelf meedoen?

Meedoen aan het cv van de maand is gratis. Door je cv op te sturen naar info@sollicitatielab.nl maak je kans om genomineerd te worden.

Meer berichten