Foto:

Nieuwe eigenaar Hotel Hof van Gelre

Lochem - Hotel Hof van Gelre aan de Nieuweweg 38 in Lochem heeft sinds 1 januari een nieuwe eigenaar. Arne Heitmeijer heeft het hotel overgenomen van Rob Finster.

Precies 20 jaar heeft Rob Finster Hotel Hof van Gelre aan de Nieuweweg 38 in Lochem in zijn bezit gehad. Hij was de derde generatie die het bedrijf dat zijn grootvader in 1942 kocht heeft voortgezet. Een mooi bedrijf met allure en goede perspectieven.

Zijn interesse voor de wijnen heeft ervoor gezorgd dat hij zijn leven een andere wending wilde geven.

Al sinds acht jaren is Arne Heitmeijer als operationeel directeur aangesteld. Het was dan ook een logisch gevolg dat hij samen met Michiel Bouwens, zijn zakelijke compagnon het hotel per 1 januari heeft overgenomen.

Op zich gaat er niet heel veel veranderen en gaat men de ingeslagen weg vervolgen. Sinds de komst van Heitmeijer is de omzet gestegen en het resultaat meer dan verdubbeld.

Hotel Hof van Gelre stond al een aantal jaren in de stille verkoop. Maar daarop kwamen geen serieuze biedingen. Paul Finster, de vader van Rob, heeft toen Arne gevraagd of hij het hotel niet wilde overnemen. Daar had hij in eerste instantie geen oren naar maar na overleg met zijn compagnon, Michiel, kwamen de zaken er anders voor te staan.

De dagelijkse leiding blijft in handen van Arne Heitmeijer.

Michiel Bouwens is eigenaar van Allround PC in Holten, een ICT-bedrijf dat zich bezighoudt met de aan- en verkoop van laptops en pc's. Daardoor heeft hij minimale bemoeienis met Hotel Hof van Gelre en is het voor hem meer een investering.

Arne en Michiel zijn beiden tevens sinds 2015 eigenaar van Boetiek hotel BonAparte in Barchem. Toen is hun samenwerking ontstaan welke nu heeft geleid tot dit bijzondere moment.

Boetiek hotel BonAparte wordt verhuurd aan Harm Oosting en Toni Hoevers.

www.hofvangelre.nl

Meer berichten