Laornse Dorpskwis maakt kans op trofee en geldprijs

Laren - De eerste editie van De Laornse Dorpskwis werd vrijdagavond 25 mei gehouden, met een succesvolle deelname van 71 teams. De Laornse Dorpskwis was vorig jaar één van de 140 deelnemers van Kern met Pit en maakt begin 2019 kans op een trofee en een geldprijs.


Publieksstemmen tellen voor vijftig procent mee, dus de organisatie roept heel Laorne op om te stemmen.
Ruim 140 deelnemers van Kern met Pit 2018 hebben een jaar lang hard gewerkt om hun droom te realiseren. De initiatiefnemers van de Laornse Dorpskwis waren één van deze deelnemers en maken nu kans op een trofeee en een prijs van 1500 euro! Tot en met 10 januari kan er gestemd worden via www.kernmetpit.nl.


Op de Kern met Pit Dag op 19 januari worden de favorieten van elke provincie gekroond tot trofeewinnaar. Die winnaars gaan door naar de landelijke finale van Kern met Pit. Daar maken ze kans op de Gouden Pit van 3.000 euro.


De organisatie van de Laornse Dorpskwis hoopt dat iedereen de moeite neemt om te gaan stemmen voor 10 januari. Erica Schoneveld: "Het zou fantastisch zijn als we het met publieksstemmen goed gaan doen en kans maken op de trofee en het geldbedrag van 1500 euro. Het geldbedrag kunnen we goed gebruiken voor de organisatiekosten van de tweede editie, die medio 2020 plaatsvindt." delaornsedorpskwis.nl/stemmen

Meer berichten