Na afloop van de Harfense dropping op zaterdag 12 januari, wordt een groot feest gehouden.
Na afloop van de Harfense dropping op zaterdag 12 januari, wordt een groot feest gehouden. (Foto: )

Harfsense dropping samen met Jong Harfsen Feestteam

Harfsen - Traditiegetrouw staat de tweede zaterdag van januari in het teken van de Harfsense dropping. Nieuw is dat er een samenwerking met Jong Harfsen Feestteam is getroffen.

Hierdoor ontstaat een evenement dat voor iedereen iets te bieden heeft.

Inschrijving en feest zullen plaatsvinden bij Dorpshuus Hoeflo. Vanaf 18:00 uur kan de jeugd zich inschrijven, waarna het om 18:45 uur (tot 19:45 uur) de beurt is aan de volwassenen.

Aangezien de route van de dropping buiten het dorp ligt, adviseert men om met de fiets te komen zodat je daarmee naar het startpunt van de route kunt komen. Men garandeert hiermee een 100 procent unieke route waar menig Harfsenaar nog nooit zal zijn geweest. Onderweg komt men diverse vragen en opdrachten tegen. Uiteraard wordt de inwendige mens hierbij niet vergeten.

Bij terugkomst in Hoeflo barst het feest pas echt los. Bij Hoeflo staat The band Greenlight voor jullie klaar. The band Greenlight staat voor groen licht, oftewel altijd doorgaan. En dat zullen ze de twaalfde dan ook doen, een uitgebreid repertoire aan covers brengt voor een ieder wat wils.

Inschrijven jeugd: € 4,- p/p; inschrijven volwassenen: € 6,- p/p. Start feest +/- 22:30 uur.

Meer berichten