Foto:

Feestelijke afsluiting clubfundactie Plus Cornelis

Lochem - De allereerste grote gezamenlijke clubfundactie in samenwerking met Advendo muziekvereniging, gymnastiekverenging Brinio, Graaf Otto Groep, Lochemse Hockey Club en VV Sportclub Lochem werd vrijdag 8 februari feestelijk afgesloten bij Plus Cornelis in Lochem.

"Ik ben bijzonder blij met deze opkomst. Het was spannend om deze actie samen op te zetten. Maar door een leuke samenwerking met de verenigingen is het echt een prachtig eindresultaat," aldus Norbert van Mourik bedrijfsleider van Plus Cornelis. Spelers konden in tien weken tijd sparen voor échte fanartikelen van de club: een mok, poster, broodtrommel, placemat en nog veel meer.

Winnaars

Naomi van Advendo, Dylan van Sportclub Lochem, Diede van LHC, Jarvi van Graaf Otto Groep en Mare van Brinio hadden voor hun club de meeste Clubfund-munten verzameld. Zij kregen van Plus een mooie cheque en een cadeaubon van maar liefst € 50,-. De top vijf van nummers 2 en 3 spaarders kregen een cadeaubon van € 25 en € 10.

Cheques voor de verenigingen

Per besteld artikel is er ook een bedrag direct naar de clubkas gegaan. Dit was het hoogtepunt van de uitreiking. Deze mooie cheque zal door de verenigingen worden ingezet voor de jeugdafdeling. De volgende bedragen zijn uitgereikt: Advendo € 227,35, Sportclub Lochem € 1.291,25, Lochemse Hockey Club € 468,75, Graaf Otto Groep € 721,50 en Brino € 558,65. Alle promotieartikelen zijn van zaterdag 9 tot en met maandag 11 februari op te halen bij Plus Cornelis in de winkel. Daarna zullen de spullen worden gebracht naar de verenigingen.

Meer berichten