Wethouder Eric-Jan de Haan, (Economie, Mobiliteit en Buitenruimte) Gemeente Lochem, Koen Jansen, Roosdom Tijhuis, Paul Schuttenbelt, Uw Buitenhuis, Maas Brink, Landal GreenParks, Arjen Coster, Landal GreenParks, Wethouder Bert Groot Wesseldijk, (Financiën Wonen en Sport) Gemeente Lochem, Dick Helmink, Parkmanager Landal De Vlinderhoeve.
Wethouder Eric-Jan de Haan, (Economie, Mobiliteit en Buitenruimte) Gemeente Lochem, Koen Jansen, Roosdom Tijhuis, Paul Schuttenbelt, Uw Buitenhuis, Maas Brink, Landal GreenParks, Arjen Coster, Landal GreenParks, Wethouder Bert Groot Wesseldijk, (Financiën Wonen en Sport) Gemeente Lochem, Dick Helmink, Parkmanager Landal De Vlinderhoeve. (Foto: )

Vlinderhoeve wordt Landal GreenParks

Kring van Dorth - Landal GreenParks krijgt er een park bij in een van de mooiste delen van Nederland. Landal De Vlinderhoeve ligt in de bosrijke omgeving van de Gelderse gemeente Lochem, in de nabijheid van Gorssel en de Hanzesteden Deventer en Zutphen. Rust, ruimte en natuur lopen als een 'groene draad' door het nieuwe park, dat dit voorjaar de deuren opent voor de eerste gasten.

Landal De Vlinderhoeve is een park in ontwikkeling en bestaat thans uit ca 58 luxe 4-persoons bungalows in diverse typen en een ontvangstreceptie. Uiteindelijk zal Landal De Vlinderhoeve bestaan uit zo'n honderdvijftig bungalows en centrale faciliteiten waaronder een binnenzwembad, restaurant en indoorspeelplaats.

Ook krijgt het park de beschikking over een adventure golf en worden er nog diverse woningtypes toegevoegd.

Landal De Vlinderhoeve ligt in Kring van Dorth (gemeente Lochem) nabij de plaats Gorssel, in een groene omgeving die zich uitstekend leent voor wandel-, fiets- en mountainbiketochten. In de directe omgeving van het park valt er genoeg te doen: musea, natuur, marktjes of bijvoorbeeld de mogelijkheid om te winkelen. Daarnaast bevinden zich in de regio meerdere fraaie kastelen en landgoederen die zeker het bezoeken waard zijn. Museum MORE in Gorssel is het grootste museum in Nederland voor Nederlands Modern Realisme. Voor een dagje lekker ontspannen kunnen gasten terecht in het nabijgelegen Thermen Bussloo, een van de meest exclusieve sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland.

"Met Landal De Vlinderhoeve bieden we onze gasten een waar stukje natuurschoon in een van de mooiste delen van het land. De ligging en uitstraling passen perfect bij Landal. Er wordt hard gewerkt om het park gereed te maken voor de eerste gasten op 26 april" aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Over Landal GreenParks

Landal GreenParks is een toonaangevende aanbieder op het gebied van management, beheer en verhuur van vakantieparken en exploiteert 88 parken in Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Groot-Brittannië, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije met in totaal bijna 15.000 vakantieaccommodaties en 1.300 campingplaatsen. Jaarlijks kiezen 2,8 miljoen gasten voor Landal GreenParks en brengen er 14,5 miljoen overnachtingen door. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken 3.000 medewerkers. Door een actief duurzaamheidsbeleid zijn alle parken voorzien van een Green Key certificaat.

Meer berichten