Een mooie samenwerking tussen Spar Vrielink en SWL. Op de foto de heer Vrielink (Spar) en de heer Eekhuis (coördinator SWL bussen
Een mooie samenwerking tussen Spar Vrielink en SWL. Op de foto de heer Vrielink (Spar) en de heer Eekhuis (coördinator SWL bussen (Foto: Anita Israel)

Boodschappenbus voor Harfsen en omgeving

Harfsen - Stichting Welzijn Lochem gaat ook, in samenwerking met SPAR Vrielink, de boodschappenbus als dienst aanbieden voor inwoners van Harfsen en omgeving. Deze service start met ingang van woensdag 20 maart.

Inwoners van Harfsen en omgeving kunnen op die manier wekelijks hun boodschappen doen bij SPAR Vrielink. De bus van SWL wordt hier wekelijks op de woensdagmiddag voor ingezet.

Gratis service

Wanneer er geen aanvragen zijn, rijdt de bus niet. Ook rolstoelgebruikers kunnen gebruik maken van de bus. Als dit het geval is vragen wij u wel een begeleider mee te nemen. Het aantal deelnemers is maximaal 8 personen per keer. Deze service is gratis en wordt aangeboden door SPAR Vrielink en Stichting Welzijn Lochem.

Tijden

De bus rijdt op de woensdag om 14.30 uur heen en om 16.00 uur weer terug. De chauffeur blijft op u wachten bij de supermarkt. De service bieden we voor inwoners uit de kern Harfsen en omgeving.

Aanmelden en meer informatie?

Aanmeldingen kunnen worden gedaan bij het centrale nummer van Stichting Welzijn Lochem (SWL): 0573 -29 70 00. U kunt vragen naar: Toos Valkeman. Hier kunt u ook terecht met vragen over de boodschappenbus.

Aanmelden kan op de maandagochtend en/of dinsdagochtend tussen 8.30 en 12.00 uur, voorafgaand aan de woensdag waarop boodschappen worden gedaan.

Meer berichten