Merijn kinderambassadeur NSGK.
Merijn kinderambassadeur NSGK. (Foto: Bertil van Beek)

NSGK zoekt nieuwe collecte-organisatoren

Gorssel/ Epse/ Harfsen - NSGK, de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind, houdt van 11 tot en met 16 november haar landelijke collecte, maar zit met de handen in het haar omdat haar collecte-organisatoren in Epse, Gorssel én Harfsen hebben aangegeven te stoppen. Wie wil het stokje van hun overnemen en zorgen dat de collecte door kan gaan?

Alle kinderen horen erbij

Een samenleving waarin kinderen en jongeren met en zonder handicap vanzelfsprekend sámen leven - dat is het ideaal van NSGK, de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind. In Nederland zijn veel drempels waardoor kinderen en jongeren met een handicap níet gewoon kunnen meedoen. Daardoor staan zij vaak aan de zijlijn. Met de projecten die NSGK steunt helpt zij kinderen en jongeren met een handicap om de drempels uit de weg te ruimen. We maken de samenleving toegankelijker, versterken het zelfvertrouwen van kinderen en jongeren, en dragen bij aan een positieve beeldvorming. Dat doen we al sinds 1950, voor kinderen en jongeren met alle soorten handicaps in heel Nederland.

Meehelpen

Ook nieuwe collectanten zijn meer dan welkom. Het kost maar een paar uur en u kunt binnen de collecteweek zelf bepalen wanneer u wilt collecteren in uw eigen buurt. Misschien hebt u vrienden of familieleden die ook mee willen doen? Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met Rie Flach uit Eefde, zij is regio coordinator voor Oost Nederland en te bereiken via rflach@nsgk.nl of 06-33319945.

Meer berichten