Voor de (d)raad ermee!

PvdA: Hoe gaat het nu met Plus OV?

De PvdA ontvangt nog steeds veel wisselende signalen over het functioneren van 'PlusOV'. Zijn er nog steeds kinderen die niet naar school worden gebracht? Of ouderen die tevergeefs op een (regio)taxi wachten?

Veel mensen hebben het vertrouwen nog niet teruggevonden en willen geen of minder gebruik maken van de diensten van 'PlusOV'.

De PvdA is van mening dat onze inwoners er zeker van moeten zijn dat zij kunnen blijven meedoen in onze lokale samenleving, ook als het om vervoer gaat. Daarom blijven wij geïnteresseerd in uw ervaringen met 'PlusOV'. Wat gaat er goed en wat niet?

U bent van harte welkom om maandag 18 maart om 20.15 uur in het gemeentehuis om uw verhaal te delen met de gemeenteraad.

Verkiezingen

Op woensdag 20 maart zijn er weer verkiezingen. Ditmaal voor de besturen van de provincie en de waterschappen. Ook kunt u er zeker van zijn dat er een kandidaat uit de gemeente Lochem voor het Waterschap Rijn en IJssel op de lijst staat. Stem daarom op Jos Hollander uit Barchem, nummer 2, voor de Partij van de Arbeid.
Wilt u nog iets met ons delen over naar aanleiding van dit artikel neem dan contact op: ombudsteam@pvdalochem.nl of (06) 42 18 77 99.

Meer berichten