Nieuwe editie Laornse Dorpskwis op vrijdag 15 mei 2020

Laren - De tweede editie van De Laornse Dorpskwis wordt vrijdag 15 mei 2020 gehouden. Eerder had de organisatie al bekendgemaakt dat er een tweede editie zou volgen, maar dat het een tweejaarlijks evenement wordt en 2019 wordt overgeslagen.

De eerste editie op 25 mei was zeer succesvol met deelname van 71 teams. Deze nieuwe editie wil de organisatie proberen dat aantal opnieuw te halen of verder uit te breiden. Ook is de organisatie achter de schermen al druk bezig met het uitwerken van de nieuwe vragen.

"Toekomstige deelnemers zullen dus nu al ogen en oren open moeten houden. Want het kan zomaar zijn dat we zo af en toe een hint of een tip geven", aldus een enthousiaste Alette Woestenenk.

Op de vraag wanneer de inschrijving open gaat, kan Alette duidelijk zijn. "De inschrijving voor de tweede editie gaat nog voor de zomer van 2019 open. Houd daarvoor onze website en onze sociale kanalen in de gaten!"

Ook bij deze editie zal er aansluitend aan de kwisavond, een uitslagenavond zijn. Deze staat vooralsnog gepland op vrijdagavond 5 juni 2020.

Meer berichten