Directeur Jokelien Homans vangt een leerling op bij de glijbaan in de Propschool.
Directeur Jokelien Homans vangt een leerling op bij de glijbaan in de Propschool. (Foto: Sandra Boogert)

Meester G. Propschool, de plek die bij je past

Lochem - De Meester G. Propschool presenteert zich maandagavond 1 april aan nieuwe ouders. Ook zijn er op dinsdag 2, donderdag 4 en vrijdag 5 april open ochtenden waarop ouders met hun kinderen welkom zijn om de sfeer in de school te proeven.

Directeur Jokelien Homans nodigt ouders van harte uit om een kijkje te komen nemen: “Wij zijn trots op de Propschool. En dat willen we graag laten zien. De sfeer is veilig, gezellig en uitdagend. Kinderen gaan met plezier naar school en kunnen zich ontwikkelen tot creatieve denkers die goed zijn voorbereid op een veranderende samenleving.”.

Spelen, leren en onderzoeken

Op de Propschool kun je spelen, leren en je ontwikkelen op je eigen wijze en in je eigen tempo. Kinderen worden gezien en leren iets waar ze wat aan hebben. Taal en rekenen natuurlijk, maar ook denken. De lessen sluiten aan bij de actualiteit. Samen onderzoeken we hoe de wereld in elkaar zit. De Propschool is een kunst en cultuurschool. Kinderen kunnen hier hun creativiteit de vrije loop laten, theater en muziek maken, maar ook van de glijbaan glijden. Kinderen leren hier ook hoe je moet samenwerken, zelfstandig werken en omgaan met elkaar. Als team van de Propschool zijn we vakbekwaam, professioneel en innovatief. We proberen iedere dag opnieuw de juiste snaar te raken en zo alle leerlingen te motiveren en te stimuleren zichzelf optimaal te ontplooien.

Nieuwsgierig geworden?

Kom dan een kijkje nemen en/of neem contact op met Jokelien Homans, directeur van de school: 0573 252430. Op vrijdag 10 mei is er een peuterspeelfeest in de Propschool. Peuters mogen die dag gezellig een dagje mee komen spelen.

Meer info: www.meestergpropschool.nl

Meer berichten