(Don`t look back) porselein sculptuur 52 cm. hoog.
 (Don`t look back) porselein sculptuur 52 cm. hoog. (Foto: )

Scherven brengen kunst

Lochem - De Lochemse Kunstroute wordt gehouden op 20, 21 en 22 april. Op alle drie dagen van 12.00 tot 17.00 uur. De 102 kunstenaars willen graag de allernieuwste kunstwerken laten zien.

Op 45 verschillende locaties kan men genieten van een diversiteit aan kunst. Met liefde en passie gemaakt en dit willen ze delen.

Op de website van SKIL: www.kunstinlochem.nl die dit evenement al voor de 20e keer houdt is alle informatie te vinden over de 102 kunstenaars en de locaties waar ze exposeren. Op alle locaties liggen routeboekjes met een plattegrond.

Er zijn locaties waar men met meerdere kunstenaars exposeren, maar er zijn ook veel kunstenaars die alleen exposeren. Denk ook aan hen en verras ze met een bezoek.

Eèn van die kunstenaars is Willy Alferink. Willy woont in Lochem en maakt schilderijen, sculpturen en meer. De laatste jaren is hij druk in de weer met de scherven van porselein. Hier creëert hij de mooiste sculpturen van. Hij wil graag zijn laatste vier porselein sculpturen laten zien. Maar ook de andere nieuwe sculpturen en schilderijen. Willy woont aan de Weidemolenlaan 20 en in de brochure heeft hij locatienummer 13.

www.willyalferink.nl 

Meer berichten