Thijn (5) geniet met volle teugen!
Thijn (5) geniet met volle teugen! (Foto: Sandra Boogert)

Koningsspelen op Meester G. Propschool

Lochem - Oerhollandse spelletjes werden er tijden de Koningsspelen op het kleuterplein van de Meester G. Propschool in Lochem gedaan. Na het zingen en dansen van de Pasapas, het nieuwe liedje van de Koningsspelen, met alle kinderen van de school gingen de kleuters naar hun eigen plein.

Spijkerpoepen, zaklopen, koekhappen, eierrace, kroontje prik en nog veel meer activiteiten stonden op het programma. Enthousiaste ouders zorgden voor de gezellige aankleding en de begeleiding van de spelletjes. Vrolijke gezichten, actieve betrokkenheid en een heerlijk zonnetje zorgden voor een supergezellige sfeer! Thijn (5) doet met een vriendje mee aan de ballonnenrace: “We doen allemaal leuke spelletjes vandaag en je mag zelf weten wat je wilt doen. Kijk eens, we kunnen het al met losse handen!”. Even verderop zit Daaf (4) te genieten van een ijsje: “Het is echt heel leuk vandaag. Ik heb ook al een cakeje versierd en we kregen oranje limonade!”. Ook de rest van de school was actief aan het bewegen!

In 2013 zijn de Koningsspelen voor het eerst georganiseerd in het kader van de inhuldiging van Koning Willem-Alexander met als doel kinderen in het primaire onderwijs en hun ouders te laten zien dat samen goed ontbijten en actief bewegen belangrijk, maar vooral ook heel leuk is. Op de meester G. Propschool is die doelstelling zeker gehaald!

Meer weten over de Meester G. Propschool? Neem een kijkje op de website of loop eens binnen! www.meestergpropschool.nl

Meer berichten