Spelen op het Leussinkbad.
Spelen op het Leussinkbad. (AIM Foto)
Sport

Nieuwe abonnementen en zwemlessen op het Leussinkbad

Laren - Het Larense buitenbad gaat vanaf woensdag 8 mei weer open. Bij mooi weer misschien al wat eerder. Men kan dit jaar weer zwemlessen volgen voor B & C en het Leussinkbad houdt allerlei leuke activiteiten. De verkoop van abonnementen is inmiddels gestart. Tot en met 28 april gelden verlaagde tarieven.

Het Leussinkbad biedt in 2019 zwemlessen aan. Kinderen die het A-diploma al hebben, kunnen op het bad lessen volgen voor diploma B en C! Ook komen er snorkellessen. De zwemlessen starten vanaf half mei. Meer informatie en aanmelden kan via www.leussinkbad.nl.

Het verwerken van alle abonnementaanvragen is elk jaar een enorm karwei voor de vrijwilligers van het Leussinkbad. Daarom heeft het bad nu een nieuw abonnementensysteem. En dat heeft ook voordelen voor bezoekers. Je abonnement wordt gekoppeld aan een zwempas, die toegang geeft tot het bad. Klanten hoeven nooit meer een nieuwe pas, want bezoekers behouden jaar na jaar dezelfde. Je abonnement wordt jaarlijks automatisch verlengd tegen het verlaagde voorverkooptarief van het betreffende jaar. Opzeggen is makkelijk, kan altijd en de opzegtermijn is een maand.

Bestellen en ophalen abonnement

Een abonnement geeft het hele seizoen toegang tot het zwembad en je kunt er gratis of met korting mee deelnemen aan activiteiten. Je bestelt je abonnement via www.leussinkbad.nl!
Je haalt je abonnement op als je de eerste keer komt zwemmen.

Of tijdens één van de ophaaldagen: woensdag 24 april (18.00 tot 20.00 uur); vrijdag 26 april (18.00 tot 20.00 uur); zondag 28 april (15.00 tot 18.00 uur).
Mensen die het moeilijk vinden om online een abonnement te bestellen zijn welkom tijdens deze ophaaldagen. Aan de kassa maakt men ter plekke je abonnement aan. Meer informatie op www.leussinkbad.nl.

Nu korting tot wel 20 euro

De voorverkoop van de abonnementen is inmiddels gestart. Tot en met 28 april gelden verlaagde tarieven.

Seizoensopening: woensdag 8 mei

Op woensdag 8 mei is vanaf 12.30 uur de feestelijke seizoensopening. Bij mooi weer gaat het buitenbad al eerder open, want vanaf 24 april is het bad zwemklaar. Informatie is te vinden op de website of Facebookpagina: facebook.com/leussinkbad. Ook kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor de online nieuwsbrief.

Werken of meehelpen?

Ook graag op het zwembad werken? Neem een kijkje op: leussinkbad.nl/vacatures.

Meer berichten