Kerstconcert Laren door Projectkoor

Laren - Zin om met Kerst 2019 in Laren mee te zingen in een Projectkoor? Kerst? Het is nog niet eens Pasen! Ja, toch heeft u het goed gelezen: men is alweer bezig met het Kerstconcert.

In Laren altijd een zeer gewaardeerd evenement. Meestal verzorgd door één van de beide orkesten (Apollo of de LAV) en enkele van onze koren (Ons Genoegen, de Lofstem, Deo Gratias of LaPoko). Met daarin soms solisten en ruimte voor samenzang.

Men wil het dit jaar eens over een andere boeg gooien en men kan allemaal meedoen! Nou ja, allemaal: dan wordt het misschien wat vol. Maar u hoeft geen lid van een koor te zijn.

Net als een jaar of tien geleden, wordt er een Projectkoor gevormd, die de zang voor haar rekening neemt. Het orkestgedeelte wordt door Apollo ingevuld. De muzikale leiding is in de vertrouwde handen van Frank Sterenborg.

Nee, men kan zich nog niet opgeven voor het koor, maar men wil alvast de data doorgeven waarop geoefend zal worden en waarop het concert plaatsvindt.

Het oefenen is op drie zaterdagochtenden, namelijk 7, 14 en 21 december. Het concert is zondagavond 22 december. Precieze tijden en plaatsen hoort men later, als men zich heeft opgegeven. Na de zomer (augustus/ september) zal er een oproep in de huis-aan-huisbladen komen te staan om aan te melden voor het projectkoor.

Meer berichten