Foto:

Geen snoeihout meer nodig voor paasbult Harfsen

Harfsen - De paasbult die voor het paasvuur is opgebouwd aan de Belterweg ter hoogte van nummer 4, heeft de maximale toegestane grootte zo goed als bereikt. Het is erg droog en tot de paasdagen wordt een aanhoudende droge oostenwind verwacht. Daarom kan er komende zaterdag 20 april geen snoeihout meer worden gebracht. Het paasvuur zal eerste paasdag om 20.00 uur worden aangestoken.

Iedereen is natuurlijk eerste paasdag van harte welkom bij het paasvuur dat op traditionele wijze zal worden aangestoken door kinderen uit Harfsen. Voor de fakkeloptocht verzamelen we vanaf 19.30 uur op het Pastoriepleintje. Daar krijgen de kinderen de fakkels, aangeboden door de Ondernemersvereniging Harfsen. Om 19.45 uur vertrekt de optocht onder muzikale begeleiding van Soli Deo Gloria naar de paasbult aan de Belterweg waar rond 20.00 uur het paasvuur zal worden aangestoken door de kinderen.

Voor de nodige consumpties en lekkernijen kan men terecht bij de PipoPaasWagen, die dit jaar voor het jaarlijks terugkerend evenement door Buurtvereniging de Veldhoek is aangeschaft en wordt verbouwd.

Meer berichten