Examenleerlingen op de rode loper
Examenleerlingen op de rode loper (Foto: Jeanet van de Mortel)

Zonnig gala Staring College

Lochem - Honderden toeschouwers, veelal familieleden van de feestgangers, genoten donderdag 18 april in Lochem van de aankomst van ruim driehonderd examenleerlingen mavo, havo en vwo.

Een stoet met cabrio’s, hippiebusjes, limousines en zelfs een tractor passeerde de hoofdingang. Meisjes in mooie jurken en jongens in pak stapten uit en werden welkom geheten door docenten Jaap de Groot en Ellen Bouman.

Onder luid applaus liepen de examenleerlingen over de rode loper de school binnen. In de versierde hal konden de leerlingen plaatsnemen aan feestelijk gedekte tafels, DJ Lars Hietbrink zorgde voor achtergrondmuziek. Na een gezamenlijke toast verzorgde de Borculose cateraar Kerkemeijer een buffet. Na afloop van het diner kon iedereen zich uitleven op de muziek van DJ Lars en zich laten portretteren in de fotostudio.

Leerlingen uit 5 vwo zorgden samen met een groep docenten voor de organisatie van het gala. Daarnaast verleenden tuinbedrijf Haneveld, Plus Cornelissen, Schouwburg Lochem, café la Touche en graffiti artist Emiel de Weerd hun medewerking.

Meer berichten