Foto: Gerard Kiezebrink
Foto's

Veel bekijks bij Cars & Sushi

Eefde - Het auto-evenement Cars & Sushi dat op de Eerste Paasdag is gehouden was dit jaar groter en mooier dan ooit. Op de locatie bij Huize De Voorst aan de Binnenweg in Eefde had zich 's morgensvroeg al een hoop belangstellenden verzameld om de prachtige auto's te bewonderen.

Het was een besloten evenement en het publiek mocht helaas niet binnen de hekken komen om de wagens te bewonderen. Maar iedere deelnemer reed via de Binnenweg naar Huize de Voorst toe en daar op die grote oprijlaan van 500 meter lang konden de liefhebbers en belangstellenden genieten van de opgepimpte auto's zoals vele Ferrari's , Mazeratti's , BMW's, Mercedessen en ga zo maar door.

Het unieke concept brengt culinair en lifestyle samen. Samen met de altijd gezellige StreetGasm Family konden de deelnemers genieten van de prachtige auto’s, sieraden, kunst, mooie luxe stands van de partners en natuurlijk sushi welke live werden bereid door de speciaal overgekomen Japanse sushichefs. Ondertussen zorgde een DJ voor een lekkere sfeer en de deelnemers hebben genoten van het luxe lifestyle event van StreetGasm.

Gerard Kiezebrink maakte enkele foto's.

Meer berichten