Open tenniskampioenschap Lochem

Lochem – Van maandag 1 tot en met zondag 7 juli vindt op het tennispark van de Lochemse Tennisclub het Open Tenniskampioenschap plaats. Een feestje voor sporter en supporter. De toernooicommissie is al volop bezig met de voorbereidingen en de eerste aanmeldingen zijn binnen.

Het mooie weer is besteld, zodat de wedstrijden net zoals vorig jaar onder fantastische omstandigheden gespeeld kunnen worden. Maar buiten deze onzekere factor laat de organisatie niets aan het toeval over. Het draaiboek is gefinetuned en een ieder is al aan de slag met de voorbereidingen.

De wedstrijden worden gespeeld in de categorieën 3 tot en met 9 in de enkel en de dubbel. Vanaf categorie 6 is de leeftijdsgrens 17+. Of je nu beginner of ver gevorderd bent, voor iedereen is het Open Tenniskampioenschap in Lochem leuk om mee te doen. Tennis je zelf niet, maar ben je wel een liefhebber? Kom dan gezellig kijken. Ook aan de supporters wordt gedacht: een hapje, een drankje, een dekentje als dat nodig is.

Op vrijdagavond 5 juli is de feestavond. De DJ is geboekt en die is voornemens het dak van het clubhuis te blazen. Voor de innerlijke mens zijn er overheerlijke, versgebakken hamburgers. Made by….dat verklappen we nog even niet.

Na de feestavond volgt het finaleweekend, met op zaterdag een buffet voor iedereen. Ook voor de trouwe supporter dus. En zondag is ‘Wimbledondag’: de spelers keurig in het wit en natuurlijk zijn er sandwiches en aardbeien met slagroom.

De inschrijving voor dit gezellige en sportieve toernooi is reeds geopend. Inschrijven kan via mijnknltb.toernooi.nl (toernooinummer 1901137).

Meer berichten