Barbershop Lochem verkozen tot Leukste Kapsalon gemeente Lochem

Lochem - Ook dit jaar worden de Oscars voor de Kappersbranche uitgereikt. Vandaag is bekend geworden dat Barbershop Lochem de titel 'Leukste Kapsalon van de gemeente Lochem' heeft gewonnen. Zij behaalden zowel de meeste stemmen als de beste gemiddelde waardering bij de 7de editie van de succesvolle publieksverkiezing. Meer dan 50.000 mensen brachten hun stem uit.

Award uit handen van Maik de Boer
Op 26 mei ontvangt Barbershop Lochem de Award uit handen van de bekende stylist Maik de Boer. Deze feestelijke Award Uitreiking vindt plaats tijdens The Hair X-perience in Gorinchem.

Waardevolle titel voor Barbershop Lochem
Bij het stemmen zijn de kapsalons beoordeeld voor criteria als klantvriendelijkheid en prijs/kwaliteitverhouding. De titel heeft voor grote waarde, omdat ze aandacht, publiciteit en vaak nieuwe klanten opleveren. Ook is het winnen van de titel echt een blijk van waardering voor het team van Barbershop Lochem.

Organisatie
De verkiezing wordt organiseerd door Vote Company in samenwerking met The Hair X-perience, Top Hair en Kapperskorting/Haibu. Kapperskorting.com is tevens hoofdsponsor van de categorie ZPP Kappers. Meer informatie op: www.kapperenkapsalon.nl

Kapsalons en ZZP Kappers die volgend jaar aan de verkiezing willen deelnemen kunnen zich nu al aanmelden via: https://www.kapperenkapsalon.nl/aanmelden

Meer berichten