BC Bousema tegen STZ Zundert

Lochem - In de halve finale driebanden om het kampioenschap speelt de Lochemse biljartclub BC Bousema op vrijdag 17 mei om 19:00 uur thuis tegen STZ Zundert. Twee dagen later, zondag 19 mei maar dan om 18:30 uur, is de return in Zundert.

"Door bekerverplichtingen in België van kopman Roland Forthomme was het bijna niet mogelijk om twee geschikte data te vinden. Uiteindelijk is men bij deze data uitgekomen. Forthomme moet wel de wedstrijd in Lochem aan zich voorbij laten gaan", aldus captain Ronny Hazewinkel.

Zelf kan hij door een reglementswijziging aan het begin van het seizoen niet beschikken over zijn beide kopmannen Murat Naci Coklu en Martin Horn "en dat scheelt een slok op een borrel want daar waren we helemaal niet blij mee. Gelukkig kan ik Johan Loncelle wel opstellen want die voldoet wel aan deze nieuwe voorwaarde".

Hazewinkel speelt zowel in Lochem als in Zundert nu met Stefan Galla, Johan Loncelle, Wesley de Jaeger en Frans van Schaik. Captain Jan van Kerkoerle komt met Peter Ceulemans, Barry en Rick van Beers en Roland Uytdewillegen naar Lochem. In Zundert is Forthomme wel van de partij en speelt hij verder met de eerste drie van vrijdagavond.

Meer berichten