Sara van Aalderen en Phlox Berens
Sara van Aalderen en Phlox Berens (Foto: PR Brinio Lochem)

Turnsters Brinio Lochem op finalewedstrijd

Lochem - Op zaterdag 18 mei was de finale van de vijfde divisie. Tijdens deze finale mochten vier turnsters van Brinio Lochem voor de laatste keer dit seizoen hun oefeningen laten zien.

In de eerste wedstrijd waren Phlox Berens en Sara van Aalderen aan de beurt. Zij hebben tijdens deze wedstrijd hele mooie oefeningen laten zien. Phlox wist een nette oefening te laten zien op de brug en vloer. Sara wist tijdens haar balkoefening te blijven staan. Ook heeft zij een strakke brug oefening laten zien.
Phlox is deze finale vijfde geworden en Sara is veertiende geworden

In de tweede wedstrijd was het de beurt aan Esmee Colenbrander. Ook zij wist mooie oefeningen te laten zien. Esmee heeft deze wedstrijd nieuwe onderdelen geturnd op vloer en balk. Helaas moest ze de balk vroegtijdig verlaten, maar ondanks de val wist Esmee deze wedstrijd 24e te worden.

In de derde wedstrijd was Suus Kastenberg aan de beurt. Suus begon deze wedstrijd bij de brug. Hier wist ze een nette oefening te laten zien. Bij balk is ze helaas één keer gevallen maar deze punten wist zij terug op te halen bij de vloer. Hier zette Suus een nette oefening neer. Suus is deze wedstrijd 29e geworden.

Meer berichten