Doe ook mee en bouw hutten tegen de Romeinen.
Doe ook mee en bouw hutten tegen de Romeinen.

Hutten bouwen samen met Asterix en Obelix

De hele zomervakantie binnen zitten? Niet nodig als je je inschrijft voor Huttendorp Gorssel op donderdag 29 en vrijdag 30 augustus. 

GORSSEL - Het huttenbouwevenement is op de terreinen van Scouting IJsselgroep en Scouting Kompasnaald voor kinderen vanaf 6 jaar uit de omgeving van Gorssel, Harfsen, Epse, Eefde en Joppe. Tijdens het evenement bouw je samen met Asterix en Obelix een Gallische hut. Is jouw hut ook bestand tegen de Romeinen?

Naast hutten bouwen staan ook nog een aantal leuke spellen op het programma. Op donderdagmiddag is er een groot bosspel waarbij je oog in oog komt te staan met een paar echte Romeinen. Op vrijdag kun je bij enkele Gallische mini-games nog extra aankleding verdienen voor jouw hut! Bouw jij de beste hut en win jij dit jaar de gouden spijker?

De organisatie verwacht dat de 100 beschikbaar gestelde plekken snel vol zitten. De inschrijvingen zijn geopend dus geef je snel op via www.huttendorpgorssel.nl. Deelname is €25,00, hiervoor krijg je – naast een onvergetelijk leuke afsluiting van je zomervakantie – een groen Huttendorp T-shirt en een stevige Gallische lunch. Er zijn vijf plekken beschikbaar voor kids van ouders die onvoldoende financiële middelen hebben. Meer info via Diana Kroeze, vertrouwenscontactpersoon bij Scouting IJsselgroep, via vcp@scouting-ijsselgroep.nl.

Wil je als vrijwilliger meebeleven in de gezellige en ontspannen sfeer van Huttendorp Gorssel? Al vanaf 14 jaar mag je meehelpen met het bouwen van hutten en tijdens de bosspellen. Ouders zijn ook meer dan welkom. Als je niet zo handig bent met hamers en zagen mag je ook helpen in de catering. Daarnaast zoekt men nog vrijwilligers voor de opbouw of afbraak op dinsdagavond 27 augustus en zaterdag 31 augustus. Als beloning krijg je een gratis Huttendorp T-shirt én mag je meedoen met de vrijwilligers BBQ op vrijdagavond 30 augustus.
Info: www.huttendorpgorssel.nl. Hier staat een sfeerimpressie van Huttendorp 2018 en het opgaveformulier voor deelnemers en vrijwilligers.

http://www.huttendorpgorssel.nl.

Meer berichten