Winnaar InterneKracht Estafetteloop 2018 komt over de finish
Winnaar InterneKracht Estafetteloop 2018 komt over de finish (Foto: Harm Dijkman)
Sport

Inschrijving van sloteditie Löp wah lös in Laren geopend

Laren - Zondagmorgen 8 september vindt de vierde en tevens laatste editie plaats van het hardloopevenement Löp wah lös in Laren. De inschrijving voor deze laatste editie is sinds zaterdag 1 juni geopend.

Lopers kunnenkiezen uit vier afstanden: de Graaf Jantje Kidsrun met een 600 meter (4 t/m 7 jaar) en een 1200 meter (8 t/m 12 jaar), de Studio 1980 6 km, de 10 km en de InterneKracht Estafetteloop. Deze laatste afstand was vorig jaar nieuw en is door zowel deelnemers als publiek enthousiast ontvangen als afsluitend programma-onderdeel.

Laatste editie

De afgelopen jaren heeft de organisatie veel positieve reacties gekregen op het parcours: een mooie combinatie van lopen in het groen door landgoed Verwolde en starten en finishen in het gezellige dorpscentrum van Laren, op het terrein van de Larense Kermis. De intentie in 2016 was om minimaal drie edities te organiseren, om zo hardlopers kennis te laten maken met de mooie omgeving van Laren. Deze drie edities zitten er inmiddels op en de organisatie heeft besloten om nog één keer te knallen tijdens de sloteditie op zondag 8 september 2019.

“We hebben de afgelopen jaren met heel veel plezier Löp wah lös georganiseerd. Onze insteek was een leuke, laagdrempelige hardloopwedstrijd waarin vooral de gezelligheid voorop stond. Niet teveel gedoe, het löp wah lös. We vinden het nu mooi geweest, dus we hopen nog één keer met alle deelnemers, vrijwilligers en het publiek mooi af te sluiten!” legt Harm Dijkman uit namens de organisatie. “Dus deelnemers, schrijf je snel in!”

Alle informatie en wijze van inschrijven is te vinden op: www.lopwahlos.nl. De voorinschrijving is geopend tot en met zaterdag 7 september, of als het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Meer berichten