Winnend team MC1 met team Bovelander Hockey Camps
Winnend team MC1 met team Bovelander Hockey Camps (Foto: Renee Klein Woolthuis)
Sport

Topweekend bij Lochemse Hockey Club

Lochem - Zes hockeyteams zijn kampioen geworden bij de Lochemse Hockey Club. Meisjes D1, Jongens C1, Meisjes B3, Meisjes B1, Meisjes A1 en Veterinnen A zijn allemaal kampioenen van seizoen 2018/ '19. En de Lochemse Hockey Club viert dat met het Championsdinner!

0p zaterdag 15 juni aan het einde van de middag, waren alle teams uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de barbecue die de kampioenen werd aangeboden door de ABN AMRO-club. Ook mooie woorden voor trainster Annemiek, die enorm in het zonnetje werd gezet. Annemiek van Drunen stopt na vier jaar als vaste trainster bij de club te zijn geweest. Een bedankje aan Hetty Helder en Anneke Klinkenberg, vanwege hun inzet als TC-secretaris en wedstrijdsecretaris. En de uitreiking van de Hola-beker aan het team met de minste tegendoelpunten. Dat was Jongens C1, mede dankzij de prestatie van keeper Merlijn Dewasme.

Het was een fantastische middag, in een overvol hockeyweekend bij de Lochemse Hockey Club! Dat weekend begon op vrijdagmiddag met de teamdag voor de Jongste jeugd. Hoofdklassers van Sportways Hockey Camps waren aanwezig en gaven een geweldige clinic.

Aansluitend op zaterdagochtend was de KNHB minislotdag, een landelijk toernooi met wedstrijdjes en oefeningen voor de E6- en E8-tallen en de F’jes. En op zondag het ABN AMRO Stick-by-stick C-toernooi. Een clinic werd gegeven door de twee internationals Teun Rohof en Jacky Schoenaker en hoofdklassespelers Martijn van de Laar en Bas van den Boomen van Bovelander Hockey Camps. Kampioen op het gras was Meisjes C5/3 van HC Twente. Kampioen op het kunstgras de eigen Meisjes C1.

Lochemse Hockey Club maakt zich nu op voor de Sterrendag op zaterdag 22 juni aan de Koopsdijk 1b in Lochem. Oud Dames 1- en Heren 1-teams komen speciaal naar Lochem voor dit toernooi.

Meer berichten