Gemeente/ politiek

Centrum voor Jong Ondernemerschap opent op 11 juli haar deuren

Laren - Het centrum voor jong ondernemerschap (CJVO) in het voormalige gemeentehuis Laren aan de Ampsenseweg wordt op 11 juli geopend. Binnen de Ondernemers Villa Lochem zal het CVJO een prominente plaats innemen. 

Waarom dit centrum?
Een Sterke Economie is een van de vier pijlers van het college. Het ondersteunen van startende ondernemers vanuit een centrum waar zij elkaar ontmoeten, vergroot hun kansen op succes. Wethouder Economie Eric-Jan de Haan: "Ik ben blij met de keuze van ondernemer Rolf Winter voor vestiging in Lochem én met de ruimte die hij wil bieden aan het centrum voor startende ondernemers. Samen onder 1 dak met ook zelfstandig professionals en grotere bedrijven bevordert samenwerken en vergroot de kans op groei."  

Partners
Verschillende partners hebben geïnvesteerd: Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek, gemeente en later de provincie. Deze stichting start samen met mkb-manager Hans Wennekes het centrum op. Op termijn zal de stichting het centrum voor jong ondernemerschap zelfstandig exploiteren. Door de samenwerking met de grotere onderwijs instellingen, starters, zzp-ers en de bekende Lochemse bedrijven kan het centrum ondernemerschap aantrekken, stimuleren en behouden voor de regio.

Opening
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de officiële opening op 11 juli vanaf 16.00 uur. Deze opening zal door wethouder Eric Jan de Haan worden gedaan. Graag aanmelden via mail: w.krikken@lochem.nl 

Informatie
Wie vragen heeft over de mogelijkheden en kansen voor startende ondernemers in de gemeente Lochem, kan contact opnemen met mkbmanagers@lochem.nl.

Meer berichten