Foto:
Sport

Barchemse vierdaagse

In Barchem begint donderdag 4 juli de jaarlijkse vierdaagse. Vier dagen genieten van prachtige wandelroutes in het hart van de Achterhoek. Wandelaars hebben de keuze tussen 20, 30, 40 en zelfs 50 kilometer wandelplezier per dag. Zondagavond sluit de digitale inschrijving op de website en rest de wandelaars nog de mogelijkheid van een last minute inschrijving in Barchem bij 't Onderschoer op woensdag 3 juli.

De wandelvierdaagse beleeft dit jaar de veertiende auditie en is na al die jaren nog steeds populair. De liefhebber van natuur en cultuur weet dit pareltje op wandelgebied wel te vinden. Als kleinste vierdaagse biedt "de Barchemse" een charme en sfeer die een massale vierdaagse als die van Nijmegen nu eenmaal niet kan bieden. Rust en ruimte gecombineerd met oer Achterhoekse gezelligheid.

Gezelligheid én gastvrijheid staan in Barchem namelijk voorop. Vier dagen lang staat het dorp in het teken van de vierdaagse en organiseren de inwoners van Barchem met zichtbaar plezier een puik wandelevenement in een werkelijk adembenemend mooi stukje Nederland. De routes voeren door het prachtige en afwisselende landschap van de Achterhoek langs pittoreske dorpjes en stadjes, kastelen en boerderijen en natuurlijk de waterstromen waar de vier wandelingen naar genoemd zijn.

De Barchemse vierdaagse is voor de fanatieke én relaxte wandelaar dan ook een echte aanrader. Rust, natuur gecombineerd met sfeer en gezelligheid, dat kan alleen in Barchem !

Voor meer informatie over de Barchemse vierdaagse: www.barchemse4daagse.nl. Tot en met 30 juni kan de wandelaar zich nog inschrijven via de website. Ben je te laat, dan is er op 3 juli nog een laatste mogelijkheid tot inschrijven in het 't Onderschoer in Barchem, tevens het startpunt van de vierdaagse.

Meer berichten