Foto:

Openingsfeest speeltuin de Korenkamp Epse

Epse - Na anderhalf jaar plannen maken, overleggen en sponsoren zoeken door Speeltuinvereniging Epse, is het zaterdag 13 juli om 14.30 uur zover. Dan opent Henk van Zeijts als loco-burgemeester van de gemeente Lochem, de compleet vernieuwde speeltuin aan de Korenkamp in Epse en het naastgelegen multicourt. Iedereen is van harte welkom.

Behalve de officiële opening zijn er de hele middag activiteiten voor jong en oud in en rondom de speeltuin. Zo is er een DJ, Voetbalschool Deventer geeft voetbalclinics op het multicourt,en Puur & Gezellig uit Epse is aanwezig om de kinderen te schminken en glittertattoos te zetten.

De Speeltuinvereniging Epse wil iedereen bedanken die op wat voor manier dan ook een bijdrage heeft geleverd aan de realisatie van de nieuwe speeltuin. Uiteraard de leden, maar ook de fondsen en lokale sponsoren, de werkgroep die zich heeft ingezet om dit plan te kunnen realiseren en de grote groep vrijwilligers die heeft geholpen met het leegmaken en opbouwen van de speeltuin

www.speeltuinverenigingepse.nl

Meer berichten