Zestal Gorssel-Zutphen
Zestal Gorssel-Zutphen (Foto: Willem Hamer)
Sport

Ponyclub Gorssel-Zutphen bestaat 50 jaar

ZUTPHEN - Rijvereniging en Ponyclub Gorssel-Zutphen houdt vrijdagavond 26 juli rondom haar accommodatie aan het Oostveensepad 6 in Zutphen een afdelingsdressuurwedstrijd vanaf 19.00 uur. Dit is een wedstrijd waarbij vier- en zestallen gezamenlijk een dressuurproef afleggen. Ponyclub Gorssel-Zutphen zal zelf met vier afdelingen deelnemen onder leiding van de zussen Richelle en Nicole Kroesen.

Tijdens deze avond wordt er tevens aandacht besteed aan het 50-jarig bestaan van de ponyclub. Er wordt een doorlopende receptie gehouden, waarbij iedereen welkom is. Mocht men geen uitnodiging hebben gehad dan kan men dit bericht als uitnodiging beschouwen. Ook als men mensen kent die vroeger lid waren of anderszins contact hadden met de ponyclub, waardeert men het dat men ze benadert. Graag opgeven bij Annalies Harenberg: voorzitter@gorssel-zutphen.nl

Verder zal in de loop van de avond de ponyclub een grootse carrousel verzorgen. Richelle Kroesen heeft deze gemaakt en Joost Swennenhuis heeft de muziek erbij gemaakt.

Meer berichten