Het ICT-bedrijf met 8 medewerkers biedt een totaalpakket voor de koop, installatie, reparatie en aanleg van diverse automatisering en computersystemen zowel bij particulier, bedrijven of overheidsgebouwen.
Het ICT-bedrijf met 8 medewerkers biedt een totaalpakket voor de koop, installatie, reparatie en aanleg van diverse automatisering en computersystemen zowel bij particulier, bedrijven of overheidsgebouwen. (Foto: )

Die Computer groeit en gaat flink verbouwen

Van de redactie

Die Computer is vanaf 5 augustus tijdelijk gehuisvest in het Holtens Ondernemershus. Sinds vorig jaar bestaat Die Computer al 10 jaar! Het ICT-bedrijf met 8 medewerkers biedt een totaalpakket voor de koop, installatie, reparatie en aanleg van diverse automatisering en computersystemen zowel bij particulier, bedrijven of overheidsgebouwen.

Regio - 'Een aantal jaren geleden zijn we het oude Rabobankpand in Laren getrokken', vertelt een trotse en zichtbaar enthousiaste eigenaar, Gert-Jan Aaltink. Enkele jaren verder is het bedrijfspand toe aan een flinke verbouwing. 'Vanaf 5 augustus aanstaande gaan wij intern flink verbouwen. Er worden meer werkplekken gecreëerd en de entree wordt nog warmer en gastvrijer dan de huidige situatie'. Tijdens de verbouwing wordt ook rekening gehouden met de verduurzaming van het pand. 'Die Computer wordt eigenlijk in een compleet nieuwe jas gegoten alleen kan ik daar nog niet alles over vertellen! Dat is nog gedeeltelijk een verrassing'. Momenteel zijn er naast Die Computer ook nog OVII en Libra Leisure Concepts gehuisvest. 'Na de verbouwing zal Henk Pasman van Libra Leisure Concepts nog wel in ons vernieuwde kantoorpand een eigen kantoor en werkplek krijgen en heeft Ingri Imenkamp van OVII inmiddels al een andere locatie gevonden.'

Tijdelijke huisvesting

Van 5 augustus t/m 31 oktober zal Die Computer tijdelijk werken vanuit het Holtens Ondernemershus, Oranjestraat 10 in het centrum van Holten. Na een oproep op de sociale media om een goede locatie te vinden kwam dit op hun pad. 'We zijn ontzettend blij met deze tijdelijke accommodatie. Daarnaast zijn wij ook steeds meer in Holten te vinden. Dit is voor ons een extra goede en leuke kennismaking met Holten', aldus Aaltink. Het Holtens Ondernemershus is ook blij met de tijdelijke komst. Het geeft toch weer een beetje extra reuring en zoals de slogan van het Holtens Ondernemershus zelf zegt: 'De kracht van het samenwerken' zal weer tot uiting komen. Vanaf 1 november is Die Computer weer actief op eigen locatie in Laren.

Meer berichten