Wie een spannende wandeling wil meemaken gaat op woensdag 14 augustus mee met de boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen tijdens een kinderavondwandeling over de Lochemse Berg.
Wie een spannende wandeling wil meemaken gaat op woensdag 14 augustus mee met de boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen tijdens een kinderavondwandeling over de Lochemse Berg. (Foto: )

Kinderavondwandeling op de Lochemse Berg

Waarom is 's avonds wandelen zo spannend? Wie dat wil meemaken gaat op woensdag 14 augustus mee met de boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen tijdens een kinderavondwandeling over de Lochemse Berg.

BARCHEM - De Lochemse Berg is heel oud, de boswachters vertellen daarover. Men kan het ook aan allerlei dingen zien. Er wonen al heel lang mensen op de berg, die vroeger nog in spoken geloofden! Daar zijn spannende verhalen over, men hoort het op de rand van de Witte Wievenkuil. Wie gaat er mee? Stevige schoenen zijn aan te raden.

Geldersch Landschap & Kasteelen beheert natuurterreinen, kastelen en landgoederen. Wij willen de karakteristieke rijkdom van Gelderland behouden en beschermen zodat iedereen er nu en in de toekomst van kan genieten.

Start om 19.30 uur op de parkeerplaats bij Koffie- & Eethuis de Kaleberg, Lochemseweg 22, 7244 AB Barchem. Duur: ca. 2 uur. Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/activiteiten. Informatie: Wim de Vries, tel. 06-17320363 of Evaline Demmink, tel. 0314-326730.

Meer berichten