13/09 - Flowerpowerkoor 'Happy Together' nodigt nieuwe zangers uit

Lochem - Op vrijdagochtend 13 september vindt in het Stadshuus in Lochem de eerste repetitie plaats in het nieuwe seizoen van het Happy Together Koor.

Het koor is 2 jaar geleden opgericht, omdat er behoefte was om muziek uit de flowerpowertijd te zingen; songs uit de jaren 60, 70 zoals de Beatles, Melanie, Turtles, Ramses Shaffy, Musical Hair, Moody blues, CCR, John Denver, Mama’s & Papa’s.

Het Happy Together Koor repeteert tweewekelijks (op enkele uitzonderingen na) op vrijdagochtend van 10-12 uur en staat onder de bezielende leiding van koordirigente Yvon Taken uit Ruurlo.

Inmiddels bestaat het koor uit 18 mensen, maar er is plek voor een aantal nieuwe zangers. Je hoeft geen koorervaring te hebben of noten te kunnen lezen. Het gaat om het plezier van het samen zingen. En dat plezier is er in ruime mate!

Hou je van zingen en vind je het leuk om songs uit de Flowerpower tijd te zingen, kom dan op 13 september om 10.00 uur naar het Stadshuus en zing mee. Het is altijd mogelijk om een proefles bij te wonen.

Kosten: 150 euro voor het hele seizoen. Opgave via e-mail bij Gerthe Lamers, gerthelamers@gmail.com
Bel voor meer informatie: 06-51158092.

Meer berichten