Marleen van Haastrecht Dru Yoga
Marleen van Haastrecht Dru Yoga (Foto: Henk Knöps)
Sport

Proeflessen Dru yoga in september

Lochem - Marleen van Haastrecht geeft in september gratis proeflessen Dru yoga in centrum Lochem met vrije parkeerplaatsen. Dru yoga vindt zijn oorsprong in Hatha yoga.

Bij Dru yoga worden naast klassieke yogahoudingen (asanas) en ademhalingstechnieken (pranayama), ook handgebaren (mudras), positieve affirmaties, heldere visualisaties en krachtige reeksen van houdingen die vloeiend en toch dynamisch uitgevoerd worden gebruikt. Een Dru yogales bestaat uit een warming up, een Energy Block Release (EBR) of een yogaflow, zoals de zonnegroet, aardegroet of watergroet, yogahoudingen (asanas), ademhalingstechnieken en wordt afgesloten met een ontspanning. Er wordt gelet op kernstabiliteit van de centrale houdingsspieren.

De gewrichten worden ‘zacht’ en ontspannen gehouden tijdens de bewegingen. Op die manier ontwikkel je flexibiliteit en zo kan subtiele energie vrij stromen. Energy Block Release – reeksen zijn eenvoudig uit te voeren, vloeiende bewegingen die helpen om spanning en energie blokkades zowel fysiek als emotioneel en mentaal los te laten.

Dru yoga is voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd of fitheid. Elke les is afgestemd op het niveau van de cursisten. Je bent van harte welkom om eens te ervaren wat een weldaad voor lichaam en geest Dru yoga kan zijn.

Info www.yogainlochem.nl of bel Marleen op 06-18339912.

Meer berichten