Sport

Cool-moves-volleybaltrainingen

Laren - De zomervakantie is bijna ten einde en het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Zo ook de cool-moves-volleybal (CMV) trainingen bij volleybalvereniging Forza.

Donderdag 5 september begint het nieuwe seizoen. CMV is voor de basisschooljeugd om de volleybaltechniek te leren en om zo hard mogelijk tegen een bal te leren slaan.

Ronald Koeman is recordhouder tegen een bal schieten met 120 km/uur. Cristiano Ronaldo volgt op een tweede plaats met 119 km/uur. Maar bij volleybal is de snelste opslag 134 km/uur door Ivan Zaytsev! Dat is dus sneller dan een auto op de snelweg!

Echter niet alleen hard smashen of opslaan wordt geleerd tijdens de trainingen. Samenspelen met teamgenoten en plezier staat voorop. Gedurende het schoolseizoen in de zaal en in de zomer op het beachveld.

Nieuwsgierig? Kom drie keer gratis mee trainen. De trainingen vinden plaats op donderdagmiddag/avond van 17.00 tot 18.00 en 18.00 tot 19.00 uur in de Braninkhal (Laren) en worden geleid door Dianne Jimmink. Wordt de nieuwe Lonneke Sloetjes of Nimir Abdelaziz en help de dames en heren naar de Olympische Spelen.

Kijk voor meer informatie op www.vvforza.nl, facebook.com/VVForza of stuur een e-mail naar jeugd@vvforza.nl

Meer berichten