Klootschieters in actie
Klootschieters in actie (Foto: Frans Zweers)
Sport

Klootschieten bij tropische temperaturen

Klein Dochteren - Bij klootschietersvereniging Klein Dochteren vond zondagmiddag 25 augustus een klootschietevenement plaats waaraan buren, die aan het klootschietparcours wonen, en familie van klootschietleden en klootschieters deelnamen.

Zo’n dertig personen trotseerden de hitte en gingen op weg voor het afleggen van een klootschietparcours van ongeveer 4 kilometer.

Na binnenkomst vond de prijsuitreiking plaats. De eerste prijs ging naar team Veldmaat die het parcours aflegde in
49 schoten en 39 meter. Zij ontvingen uit handen van voorzitter Diny Beumer een beker.

Daarna werden de clubkampioenen, bij de dames Natasja Veldmaat, en bij de heren Henk Lunneker, die tevens dit jaar Gelders Kampioen is geworden, gehuldigd en ontvingen een envelop met inhoud.

Een envelop met inhoud was er ook voor team 6, bestaande uit Frans Zweers, Ans Leussink, Rikie Veldmaat, Betsie Zweers en reserve Teija Laakso, die bij de Achterhoekse Klootschieters Federatie (AKF)-competitie kampioen in de zesde klasse werden.

Tonnie en Maarten Otten waren dit jaar 25 jaar lid van Klootschietersvereniging Klein Dochteren en ontvingen een plaquette.

De middag werd voortgezet onder het genot van een hapje en een drankje. Men kan terugkijken op een zeer geslaagde, gezellige en sportieve middag.

Meer berichten