SCND Vastgoed krijgt opdracht verhuur unieke stadsappartementen

Laren/ Enschede - Het Monumentale pand de Oude Ambachtsschool in Enschede aan de Boddenkampsingel 80 is na een volledige transitie bijna klaar om bewoont te worden.

Cindy Roelofs (32 jaar) van SCND Vastgoed uit Laren kreeg eind Juni 2019 van Beleggingsmaatschappij Renpart Vastgoed uit Den Haag (tevens eigenaar van de Ambachtsschool in Enschede) de opdracht om alle 70 appartementen nog dit jaar te verhuren.

Een opdracht waar je als jonge ondernemer natuurlijk alleen maar van kan dromen!

Uniek aan dit gebouw is dat alle originele details zoals glas-in-lood, granito vloeren, originele deuren en ornamenten intact zijn gebleven. Veel appartementen hebben een plafond hoogte van maar liefst 4,20 hoog en het hele gebouw is volledig gasloos.

SCND Vastgoed bestaat in Oktober dit jaar precies 2 jaar en is dan ook geen traditionele makelaardij maar een Vastgoed Adviesbureau.

Met een uniek menu-kaart concept en eenvoudige teksten in begrijpelijke taal geven wij van A tot Z vastgoedadvies aan particulieren en bedrijven omtrent aan- verkoop, taxaties, inrichting/ styling óf in dit geval de verhuur van een grootschalig woningcomplex.

Voor de verhuur van de appartementen in de Oude Ambachtsschool in Enschede adviseert SCND Vastgoed ook op het gebied van marketing en communicatie zoals bijvoorbeeld de Brochure, FB-Pagina en de Open Dag op 21 september a.s. van 11.00- 15.00 uur.

Voor een ieder die van monumentale panden houdt of op zoek is naar een prachtige huurwoning ... Kom gerust kijken!

Met vriendelijke groet Cindy Roelofs, SCND Vastgoed, Molenbeek 5 te Laren, www.scndvastgoed.nl

Meer berichten