badmintonavond in de Beemd
badmintonavond in de Beemd (Foto: C. Everts)
Sport

Badmintonclub BC Lochem start seizoen

Lochem - Het badmintonseizoen van BC Lochem is in sporthal de Beemd weer begonnen. Dit jaar spelen er drie teams in de regionale competitie.

De club bestaat ook uit veel recreanten die vooral voor het plezier spelen. Er wordt meestal 2 tegen 2 gespeeld. Met het afhangen van de naam op het bord worden er verschillende partijen van 20 minuten gespeeld. Men speelt op een avond met en tegen verschillende spelers. Een gezellige manier om nieuwe mensen te leren kennen, maar vooral ook een goede manier om in conditie te blijven.

Badmintonclub Lochem speelt op maandag en donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Op donderdagavond kan er getraind worden. Wie nog niet zo ervaren is in het badmintonnen kan dan ook goede begeleiding en uitleg krijgen van de trainer. De jeugd traint op donderdagavond van 19.00 -20.00 uur. Nieuwe leden zijn van harte welkom. De eerste 3 keer kan er vrijblijvend gespeeld worden. Rackets zijn te leen. Donderdag 3 oktober start ook weer de actie probeerbadminton.nu: 10 lessen voor 25 euro. Meer info. www.bc-lochem.nl

Meer berichten