Alie Zieverink.
Alie Zieverink. (Foto: Stichting Achterhoek-Twente)

Grote inzameling van kraampakketten en kleding

Lochem - Stichting Achterhoek-Twente van Oost-Europa Zending (OEZ) houdt een grote inzameling van kleding, medische hulpmiddelen en kraampakketten. De inzameling vindt plaats op verschillende locaties in de Achterhoek op vrijdag 27 september van 19.00 tot 20.30 uur en zaterdag 28 september van 10.00 tot 11.30 uur.

De kraampakketten en de medische hulpmiddelen gaan rechtstreeks naar het ziekenhuis in de Oekraïense stad Beregowo. Alie Zieverink uit Geesteren, initiatiefneemster van de Stichting en de jaarlijkse inzameling, heeft daar als vrijwilligster gewerkt op de afdeling voor verlaten weesbaby's. Ook houdt men de vraag van vluchtelingen in de gaten, is de vraag groot dan probeert men ook hierbij te helpen.

Giften voor deze kindjes, de kraamafdeling en het transport zijn en blijven heel erg welkom. Men is blij met elk bedrag, groot of klein. Men kan dit storten op rekeningnummer NL51RABO0169 9938 68 t.n.v. Stichting O.E.Z Achterhoek/Twente.

Wat men kan brengen: kleding en schoenen (per paar gebundeld), voor volwassenen en kinderen voor alle seizoenen; dekens; kraampakketten (restanten zijn ook meer dan welkom); billendoekjes; sudocreme; balneum (extra vet); pompflacons desinfecterende handgel; incontinentiemateriaal; latex wegwerphandschoenen; hydrofiel luiers; plastic wegwerpschorten; handdoeken; Pampers (maat 0 tot 5); plastic flessen en spenen (nieuw); babyverzorgingsartikelen.

Waar men het brengen kan: Vunderink: Graaf Lodewijklaan 6 Lochem; Rouwenhorst: Lerinckstraat 24 Zutphen.

Het zal fijn zijn als de goederen in stevige dozen of plastic tassen zitten, het kan dan gelijk op de juiste manier mee op transport. Voor meer informatie en een uitgebreide goederenlijst kunt u kijken op:

www.hulp-oekraine.nl

Meer berichten