Foto:
Sport

Gratis meetrainen Sneeuwfit Zutphen

Joppe - De officiële start van het winterseizoen van Sneeuwfit Zutphen is zaterdag 21 september met een verrassende warming-up. Iedereen kan gratis meedoen. De start is om 9.00 uur bij restaurant De Zevensprong in Joppe.

Hardlopen is een slimme, gezonde en goedkope manier om je conditie op peil te houden. Bij Sneeuwfit Zutphen weten ze dat al 55 jaar. De trainers van Sneeuwfit Zutphen staan in de startblokken om te beginnen met de wintertraining.

Voor elk niveau

Misschien verwacht men bij de naam Sneeuwfit niet direct hardlooptrainingen. Maar naast de binnentrainingen van september tot maart zijn er het hele jaar door bostrainingen op verschillende hardloopniveaus. En wil men niet hardlopen dan is er nog de keuze uit Nordic walking en sportief wandelen. Het gaat hierbij om conditie- en krachtoefeningen onder leiding van enthousiaste docenten. De trainingen vinden plaats in Barchem, Gorssel, Joppe en Zutphen.

Gratis kennismaken

Wil men kennis maken met Sneeuwfit en een paar keer meedoen? Dan is de mogelijkheid om gratis te trainen in september. De Sneeuwfit bostraining begint zaterdag 21 september om 9.00 uur bij Restaurant De Zevensprong aan de Dortherdijk 6 in Joppe. De zaaltraining start op 23 september in Gorssel en op 24 en 26 september in Zutphen.

www.sneeuwfitzutphen.nl

Meer berichten