Gemeente/ politiek

Gemeente Lochem en 't Baken mailen vertrouwelijk met Zivver

Lochem - Gemeente Lochem en 't Baken mailen vanaf half september beveiligd met behulp van ZIVVER. Hiermee wisselen we privacygevoelige informatie, zoals BSN-nummers en patiëntinformatie, uit volgens de veiligste standaarden. ZIVVER zorgt ervoor dat niemand anders dan de verzender en de ontvanger het bericht kunnen lezen. 

Wat betekent dit voor u? 
Als u een ZIVVER- mail van gemeente Lochem of 't Baken ontvangt, opent u deze met de blauwe knop 'Klik voor bericht'. In de ontvangersomgeving bevestigt u uw identiteit op een klantvriendelijke manier. Met ZIVVER kunt u ook heel eenvoudig veilig reageren op verzonden berichten. Zo deelt u ook zelf snel en simpel gevoelige gegevens veilig met gemeente Lochem of 't Baken. U kunt zelfs grote bestanden veilig met ZIVVER sturen.

Waarom is ZIVVER veilig?
Door berichten volgens de hoogste standaarden te versleutelen én een extra controlestap toe te voegen, kan alleen de bedoelde ontvanger het bericht openen. Dat geeft zekerheid voor alle partijen. 
ZIVVER is een Nederlands bedrijf dat voldoet aan alle Nederlandse wetgeving op het gebied van privacy. 

Geef wijzigingen in e-mail en telefoonnummer door
Als uw e-mailadres bekend is, versturen wij post zoveel mogelijk via e-mail. Dat is sneller en veiliger. Uw e-mailadres of mobiele nummer gebruiken wij alleen om u te bereiken. Wilt u liever niet dat wij u mailen? Of verandert uw e-mailadres of mobiele nummer? Geef dit dan aan ons door via het contactformulier op lochem.nl of bakenlochem.nl. Op lochem.nl/privacy en bakenlochem.nl/privacy leest u hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en vindt u meer informatie over veilig mailen met ZIVVER.

Vragen?
Heeft u vragen over een ontvangen e-mail bericht? Meer informatie leest u op onze websites lochem.nl en bakenlochem.nl. U kunt tijdens kantooruren ook bellen met de ICT-helpdesk van de gemeente via (0573) 289 333. 

Meer berichten