Getty Schepers, matchmaker bij DatingOost en eigenaar chef-kok Ronald Bouwhuis hebben er zin in.
Getty Schepers, matchmaker bij DatingOost en eigenaar chef-kok Ronald Bouwhuis hebben er zin in. (Foto: Speeddate bij restaurant Kawop Lochem. Links Getty Schepers van DatingOost en Ronald Bouwhuis Kawop)

Singles gaan speeddaten

  Bijeenkomst

Lochem - “Speeddates voor alleenstaanden worden zelden gehouden in het oosten van het land”, weet matchmaker Getty Schepers. “En al helemaal niet voor de iets oudere single en alleenstaande senioren. Wij hebben dit als relatiebemiddelingsbureau opgepakt en ook bewust gekozen voor deze doelgroep. Er was echt steeds vraag naar.”

Zondagmiddag 25 november om 14.00 uur presenteert DatingOost i.s.m. Ronald Bouwhuis van Kawop een speeddate voor singles 48-63 jaar in restaurant Kawop aan de Markt 23 in Lochem. In overleg met Ronald hebben we bewust gekozen voor de vrije zondagmiddag.”

Bij een speeddate ontmoet je tijdens gesprekjes van 5 minuten steeds een andere kandidaat, waarna doorgeschoven wordt naar het volgende tafeltje. Wanneer er bij beide een ‘ja’ is ingevuld op de matchkaart kan na afloop contact met elkaar worden opgenomen voor een vervolgafspraak. DatingOost wisselt de telefoonnummers uit. Een speeddate is dé manier om snel veel mensen te ontmoeten die ook op zoek zijn naar een leuke date. Deelname is €35,- incl. koffie en in de pauze een hapje en drankje. “Een lidmaatschap van DatingOost is niet nodig, vooraf aanmelden wel”, zegt Schepers. “Wij ontvangen iedere deelnemer persoonlijk bij de deur. Dat voelt vertrouwd en stelt gerust.”

Aanmelden via www.DatingOost.nl of via 0546-492899

Meer berichten