Marjolein Keuning wordt begeleidt door gitarist Leon Mennen. Foto: PR
Marjolein Keuning wordt begeleidt door gitarist Leon Mennen. Foto: PR

Eerste stilteconcert op landgoed Huis Verwolde

Cultuur

Marjolein Keuning midden in de natuur met Songs in Silence: Trek

LAREN - Het eerste stilteconcert vindt op 14 mei plaats op het grasveld van Huis Verwolde. Actrice en zangeres Marjolein Keuning geeft twee buitenconcerten op het landgoed van Huis Verwolde in Laren. Het liedjesprogramma ‘Songs in Silence: Trek’ vertelt over haar Keunings trektocht van kust tot kust in Groot Brittannië. Voor het stilteconcert krijgen bezoekers een koptelefoon en een tasje met versnaperingen waardoor muziek en verhalen nog intenser worden beleefd. ’Songs in Silence: Trek’ wordt op 14 mei om 17.00 en 19.30 uitgevoerd.

‘Songs in Silence: Trek’ is een liedprogramma waarin Marjolein, begeleid door gitarist Leon Mennen, vertelt over haar trekking langs de Engelse kust. Mooie muziek en verhalen worden afgewisseld, waarbij het publiek midden in de natuur lekker met de voeten in het gras kan genieten. Tijdens het concert zit of lig je op je eigen matje of stoel. De bezoekers ontvangen ook een ‘lekkerBAG’ met diverse lekkernijen uit de foodtruck en een drankje voor tijdens het concert.

Pak deze unieke kans om de bijzondere buitenplekken te ontdekken. Kijk op www.songsinsilence.nl voor de verkoop van tickets voor dit buitenconcert. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode